Contact

Wilt u zich aanmelden voor een onderzoek of heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Vermeld altijd de naam van de studie.

Wat fijn dat u wil deelnemen aan een van onze onderzoeken. U kunt onderaan deze pagina het contactformulier invullen. Vermeld hierbij aan welke studie u graag wil deelnemen. Het onderzoeksteam neemt dan contact met u op.

Bij alle correspondentie die u van ons ontvangt staat uw onderzoeksnummer vermeld: dit is een zes- of zeven cijferige code (bijv. 160684). Bent u uw onderzoeksnummer kwijt, neem dan contact op met het onderzoeksteam per mail (Vierdaagseonderzoek@Radboudumc.nl) of telefoon (024-3614906).

U kunt uw nieuwe emailadres per mail doorgeven aan het onderzoeksteam (Vierdaagseonderzoek@Radboudumc.nl). Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwsbrieven, en ontvangt u jaarlijks automatisch een bericht wanneer u weer kan deelnemen aan het Vierdaagse Onderzoek.

U kunt uw nieuwe adresgegevens per email doorgeven aan het onderzoeksteam (Vierdaagseonderzoek@Radboudumc.nl).

Wilt u niet meer deelnemen aan het Nijmeegs Beweegonderzoek? Stuur dan een email naar (Vierdaagseonderzoek@Radboudumc.nl) of klik op de link in de uitnodiging die u per email heeft ontvangen.

Heb je toch nog een vraag?

Wilt u zich aanmelden voor één van onze onderzoeken? Of wilt u meer weten over het onderzoek of de onderzoekers? Dan kunt u via het formulier contact met ons opnemen. Vermeld altijd de naam van de studie.

 

Radboudumc

Reinier Postlaan 4

6525 GC Nijmegen

Nederland

Postbus 9101

6500 HB Nijmegen, Nederland

Social media
Juridische info

KvK

41055629

"*" geeft vereiste velden aan